Cupcakes

Tiramisu cupcake

Jeg ved ikke hvordan du har det, men her i denne corona karantæne tid, får jeg lyst til alt muligt lækkert. Denne cupcake kan du forkæle dig selv og dem du elsker med, smagen er perfekt og helt uden sukker, så I kan spise dem med lidt bedre samvittighed😏 Lækker svampet chokoladekage kombineret med en fløjlsblød creme med den lækreste tiramisu smag..uhmm altså. Vil du have lidt mere tiramisu smag kan du med fordel prøve at tilføje lidt instant kaffe til kagedejen.

Cupcake

  • 100 g mandelmel
  • 50 g bagekakao
  • 75 g sukrin gold
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 æg
  • 2 dl fløde
  • 75 g smør

Smelt smørret. Put mandelmel, sukrin gold og bagepulver i en røreskål. Tilsæt æg, fløde og den smeltede smør og rør det hele godt sammen. Fordel dejen i en muffin bradepande med muffin forme i. Du kan få 12 stk af denne portion. Bages ved 180 grader i cirka 20 minutter. Lad kagerne køle helt af inden du kommer cremen på.

Tiramisu creme

  • 200 g mascarpone ost
  • 2 dl fløde
  • 50 g sukrin melis

Rør mascarpone og sukrin melis sammen, men kun lige til der ikke er store klumper i, rører du for meget så bliver osten for flydende og du kan ikke sprøjte cremen på ud. Pisk fløden og vend den i ostemassen. Kom din creme i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt den ud på kagerne. Pynt med et drys kakao.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *