Brød,  OPSKRIFTER

Basic bolle

I dag fik jeg sådan en lyst til en bolle – en gammeldags lys bolle som jeg kunne spise med ost og marmelade. Så den får I opskriften på her. Den er baseret på 2 slags ost – og jeg synes godt man kunne smage osten lidt da bollen var bagt. Så hvis du er ostehader, er dette ikke en bolle for dig 😄. Men jeg var godt tilfreds med den.

Bolle

  • 200 g revet mozzarella
  • 50 g flødeost naturel
  • 100 g mandelmel
  • 1 æg str L
  • 1 spsk HUSK
  • 1 tsk bagepulver
  • Kom den revne ost og flødeosten i en gryde og smelt det sammen ved middel varme. Det skal være næsten flydende. Bland mandelmel, HUSK og bagepulver i end skål. Pisk ægget sammen og tilsæt det til osten sammen med melblandingen. Rør det hele godt sammen. Tag dejen ud på bordet og ælt til det hænger godt sammen. Del dejen i 6 lige store stykker og form den til boller. Varm ovnen op til 180 grader. Dejen skal have stuetemperatur inden du kommer bollerne i ovnen ellers hæver de ikke. Bages cirka 20 minutter.
  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *